Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Η φούσκα της “οικονομικής κρίσης” δεν είναι τίποτε άλλο παρά η παγκοσμιοποιημένη καπιταλιστική επίθεση για την ανακατανομή του πλούτου. Το υπέρογκο χρέος δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Είναι σύμπτωμα όλου του σύγχρονου καπιταλισμού και αξιοποιείται για σαρωτική επίθεση στις κοινωνίες. Τις επιπτώσεις αυτής της επίθεσης τις έζησε η Ισλανδία, πιο πριν η Αργεντινή, τις ζούμε σήμερα εμείς και η Ιρλανδία. Το ίδιο μέλλον ετοιμάζουν και για όλο το Νότο της Ευρώπης προς το παρόν.Παντού η ίδια συνταγή:

Κόψιμο μισθών και συντάξεων, μαζικές απολύσεις, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, καταστροφή και εμπορευματοποίηση του συστήματος υγείας και παιδείας, ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους.

Στόχος τους:

Με την επίθεση σε όλα τα εργασιακά και κοινωνικά κεκτημένα το κεφάλαιο να συνεχίσει απρόσκοπτα την αναπαραγωγή του, να συνεχίσει την αύξηση των υπερκερδών του.

Για τις κοινωνίες που τις μετατρέπουν σε απέραντα νεκροταφεία ανέργων, πεινασμένων και εξευτελισμένων μόνο μια λέξη: “ΚΟΥΡΑΓΙΟ”των χρημάτων κατευθύνεται στις τράπεζες οι δόσεις και οι τόκοι χρεώνονται στους λαούς. Η επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους είναι επιμήκυνση της φτώχειας, της ανεργίας. Είναι η υποθήκευση του παρόντος και του μέλλοντος.Το δικό μας χρέος είναι μόνο ένα. Να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη λαίλαπα.Ή   α υ τ ο ί   ή   ε μ ε ί ςΗ πρωτοφανής απραξία των θεσμικών συνδικαλιστικών οργάνων και η εγκατάλειψη των εργαζομένων στη μοίρα τους δεν ξεπερνιέται με θλίψη, φόβο και περισυλλογή. Ο συνδικαλισμός της ήττας και της υποταγής ξεπερνιέται στους δρόμους με απεργίες, διαδηλώσεις, συλλαλητήρια και καταλήψεις. Στους δρόμους ξεπερνιέται και ο φόβος που προσπαθούν να σπείρουν, ποινικοποιώντας οποιαδήποτε διεκδίκηση και χαρακτηρίζοντάς τη τρομοκρατική δράση.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥΚΑΤΩ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ – ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ.

Αντιστεκόμαστε στη βαρβαρότητα της εξουσίας – παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας – οργανώνουμε την γενικευμένη ανυπακοή.Προσυγκέντρωση στις 10:00 το πρωΐ στα ψαράκια.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου