Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση για τα διόδια (Κυριακή 20/2/2011)

Η κυβέρνηση των "τζαμπατζήδων" (αυτών που δεν πληρώνουν μισθούς, συντάξεις, παιδεία, υγεία κτλ.) προχώρησε σε άλλη μια αντιδημοκρατική εκτροπή έξω από κάθε έννοια νομιμότητας, γιατί τη δικαιοσύνη την έχει από καιρό κατακρεουργήσει.

Με τροπολογία που ψηφίστηκε την περασμένη Τρίτη 15/2/2011 ποινικοποιεί με κατηγορία πλημμελήματος τη μη καταβολή διοδίων ως παράβαση του Κ.Ο.Κ. Θορυβημένοι από την εξάπλωση του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" τα κυβερνητικά τσιράκια του Μπόμπολα και της παρέας του έκαναν ποινικό αδίκημα τη μη καταβολή χρημάτων μεταξύ  ιδιωτών (οδηγού-εταιρίας), τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς οι αποικιακές συμβάσεις παραχώρησης αντιβαίνουν στο σύνταγμα και.. στην κοινή λογική.

Αυτή η τροπολογία είναι στην κυριολεξία ΛΗΣΤΡΙΚΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και αρμόζει σε κατοχικά φασιστικά καθεστώτα παρά σε κράτη -υποτίθεται- ανεξάρτητα και δημοκρατικά. Ο κατήφορος του συστήματος ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ντόρας-καναλαρχών και των πρόθυμων εταίρων τους (ΝΔ-Κουβέλης) δεν έχει τέλος. Οδηγεί μαθηματικά ή στην απόλυτη εξαθλίωση ή στην ανατροπή του από το λαό.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ- ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2/2011 ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ (τα πρώτα μετα την Τρίπολη) απο τις 3 ως τις 5 μ.μ.

Ραντεβού από Καλαμάτα :  1:30μ.μ. στη Νομαρχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου