Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το θράσος της κυβέρνησης, των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζών δεν έχει όρια: Δεν φτάνει που περικόπτουν σε όρια φτώχιας μισθούς και συντάξεις, που έχουν απελευθερώσει τις απολύσεις, που έχουν διαλύσει το ασφαλιστικό που στην ουσία έχουν οδηγήσει την χώρα σε «χρεοκοπία», ζητούν να πληρώνουμε χαράτσι για τους δρόμους που εμείς οι εργαζόμενοι με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας και την υπερφορολόγηση στα καύσιμα έχουμε χρυσοπληρώσει. Καταγγέλλουμε το προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.με τις συμβάσεις παραχώρησης που ψήφισε αυτή και η προηγούμενη κυβέρνηση καθώς και τη ληστρική συμπεριφορά των μεγαλοεργολάβων σε βάρος του λαού. Απαιτούμε την κατάργηση των αποικιακού τύπου συμβάσεων που επιτρέπουν στις εταιρείες να τοποθετούν διόδια, μετωπικά και πλευρικά, όπου και όσα θέλουν, αδιαφορώντας για το υψηλό κόστος, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήμα που δημιουργούνται. Καταγγέλλουμε τον υπουργό των εργολάβων, Ρέππα, που αποκάλεσε «τζαμπατζήδες, αντικοινωνικούς και υπονομευτές» τους υποστηρικτές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Ο υπουργός της κυβέρνησης που έβαλε τη χώρα στο γύψο του μνημονίου τολμάει να συκοφαντεί τους πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του τόπου!

Του απαντάμε ότι αντικοινωνική είναι η κυβέρνηση του, τζαμπατζήδες είναι οι φίλοι του οι εργολάβοι και υπονομευτές είναι η πολιτική παρέα του, που βάλθηκε να διαλύσει τη χώρα και κάθε έννοια δικαιώματος.

Οι απειλές για ποινικοποίηση του αγώνα μας και οι μηνύσεις κατά αγωνιστών (που δεν έχουν καμιά σχέση με την άρνηση πληρωμής διοδίων) καταδεικνύουν το φόβο της κυβέρνησης και το ζήλο της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργολάβων κόντρα στο δημόσιο συμφέρον.

Κλιμακώνουμε με μαζικές κινητοποιήσεις. Την Κυριακή 6/2 ανοίγουμε τα διόδια σε όλη τη χώρα.

.

· ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

· ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ– ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

· ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

· ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Τα ραντεβού μας για την κινητοποίηση της Κυριακής είναι :1και 30 μ.μ στην είσοδο της Νομαρχίας για να μεταβούμε με Ι.Χ στα διόδια της Ασέας.

το Σάββατο στις 10 το πρωί ραντεβού στην πλατεία Όθωνος για μοίρασμα της προκύρηξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου